STANIJA UDARILA ŽESTOKU KONTRU BIVŠIM MOMCIMA: Nakon javnog prepucavanja Asmina i Marka, starleta „zakucala“ obojicu!

Stanija Dobrojević odlučila je da bivšim momcima na prozivke odgovori ovako.

Asmin Durdžić, suprug Aneli Ahmić i verenik Stanije Dobrojević, ne prestaje sa javnim prepucavanjem, pa je tako juče započeo rat i sa Stanijinim bivšim dečkom, Markom Markovićem.

– Go-go plesačica Marko Marković! I ti bi još malo popularnost preko bivše, nije ti dovoljno što ti je plaćala gaćice, ajfone, letovanja, zimovanja, sponzorušice mala! A tek što si od žene u invalidskim kolicima prosio pare da joj uzmeš verenički prsten, kojim te je Stanija gađala u tu glupu glavu!! Bolje se pokrij po ušima, p*derčiću – napisao je Asmin je Marka, a onda je usledio odgovor:

– Što se tiče ovih izjava da je meni neko kupovao gaće. Da, tačno je da mi je kupovala gaće, ja nisam nikome ništa plaćao i kupovao, tvrdim da su sve gaće pošteno odrađene s moje strane. Kad smo kod gaća, ove su mi pri kraju, pa bih zamolio na kućnu adresu da mi se dostavi desetak novih. P.S. Kućna adresa i veličina gaća su već poznate osobi koja je iste kupovala – napisao je Marko.

Dok su njih dvojica prozivali jedan drugog, ali i Staniju, ona je odlučila da im pokaže kako uživa i da je ne dotiče bilo šta što se dešava, a mnogi su se pitali da li starleta privatno komunicira sa Asminom, koji tvrdi da će se boriti za njenu ljubav i svima dokazati istinu.

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare