POGLEDAJTE AKCIJU SBPOK-a u kojoj je uhapšeno više osoba zbog prostitucije /VIDEO/

Pripadnici SBPOK-a u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su danas petoricu N.B. (1988), S.B. (1978), N.R. (1990), M.M. (1996) i VV. (1960), dok se za osumnjičenom M.O. (1973) još traga, zbog sumnje da su organizovali prostituciju, a članove ove grupe uhvatili su u luksuznim stanovima, kafićima, što se vidi u priloženom videu.

Screenrecording Telegraf


Screenrecording Telegraf

Osumnjičeni su, delujući kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, da su u periodu od novembra 2021. godine do polovine jula 2022, na teritoriji Beograda, organizovali oglašavanje i navođenje na vršenje prostitucije, kao i posredovanje kod više osoba ženskog pola, sve u cilju pribavljanja protivpravne imovinske koristi, preneo je Telegraf.

I kako se sumnja, oni su organizovali predaju više osoba ženskog pola trećim licima, korisnicima usluga u cilju pružanja seksualnih usluga, a novac stečen na taj način delili su između sebe u skladu sa zadacima koje su obavljali i sa tim novcem su pokrivali i troškove koje su imali tokom obavljanja ovih nelegalnih radnji.

Prilikom pretresa kod osumnjičenih su pronađeni mobilni telefoni i SIM kartice korišćene pri izvršenju krivičnog dela, kao i uplatnice sa izvršenim transakcijama novca.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
1 Komentar
Stari
Novi Glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare