Pravila i uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela portala, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete s uslovima koji su ovde navedeni, molimo Vas da ne koristite ovaj portal.

Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korišćenje govora mržnje, ružnih reči, vređanje i diskriminacija na rasnoj, nacionalnoj, verskoj, polnoj i bilo kojoj drugoj osnovi smatra se kršenjem pravila i uslova korišćenja portala.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno (osim ako nije drugačije navedeno) koriste servise portala, ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Servis pretrage i agregacije vesti:

Portal pruža svojim korisnicima servis agregacije i pretrage vesti u dobroj nameri. Portal linkuje vesti i tekstove sa drugih sajtova uz uredno navođenje izvora. Portal nema autorska prava nad sadržajima koje linkuje i nije odgovoran za njihovu sadržinu iako se apstrakti tekstova mogu pročitati i na portalu.

Portal nije odgovoran za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa portala.

Ukoliko smatrate da je portal povredio vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem apstrakta vašeg sadržaja, molimo vas da nas kontaktirate.

Informacije i servisi:

Informacije koje se nalaze na portalu su javne, preuzete iz drugih medija i kao takve bez modifikacija objavljene, te portal ne može preuzeti odgovornost za njihov sadržaj.

Autorski tekstovi u vlasništvu portala bi trebalo da su tačni i javnosti su ponuđeni u najboljoj nameri. Portal ima neotuđivo pravo da menja autorske sadržaje koji su u njegovom vlasništvu po sopstvenom nahođenju.

Informacije objavljene na portalu mogu biti zastarele, a korisnik portala ima obavezu da proveri tačnost navoda koji se pominju u sadržajima.

Ukoliko preuzimate informacije za objavljivanje na drugom mediju obavezni ste da portal navedete linkom kao izvor.

Linkovanje:

Portal ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja reklamnih poruka, oglasa, kao i video sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od adresa u sklopu portala.

Istovremeno, portal ne snosi odgovornost za eventualnu neistinitost navoda autora koji nisu u sastavu portala ili njegovih saradnika.

Sadržaji do kojih se dolazi putem linkova i nalaze se na drugim sajtovima su van jurisdikcije portala bez obzira što su u pitanju autorski prikazi ili navodi vlasnika sadržaja.

Odricanje od odgovornosti

Portal pruža informacije i svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Vi se izričito slažete da je upotreba servisa i korišćenje informacija portala isključivo na vaš rizik i da se portal ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu korišćenjem ovih informacija i servisa.

Mada pokušavamo da održavamo informacije, softver i sve ostale usluge na ovom sajtu ispravnim, bezbednim i što je moguće tačnijim, sajt može da sadrži zastarele informacije, greške ili propuste za koje mi ne priznajemo nikakvu, ni delimičnu ni potpunu zakonsku odgovornost. Materijal i sadržaji postavljeni na ovom portalu su obezbeđeni bez bilo kakve garancije.

Portal zadržava pravo promene sadržaja bez prethodne najave.

Share

Preuzmite aplikaciju Get it on Google Play Download on the App Store