Pravila i uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela portala, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete s uslovima koji su ovde navedeni, molimo Vas da ne koristite ovaj portal.

Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korišćenje govora mržnje, ružnih reči, vređanje i diskriminacija na rasnoj, nacionalnoj, verskoj, polnoj i bilo kojoj drugoj osnovi smatra se kršenjem pravila i uslova korišćenja portala.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno (osim ako nije drugačije navedeno) koriste servise portala, ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Servis pretrage i agregacije vesti:

Portal pruža svojim korisnicima servis agregacije i pretrage vesti u dobroj nameri. Portal linkuje vesti i tekstove sa drugih sajtova uz uredno navođenje izvora. Portal nema autorska prava nad sadržajima koje linkuje i nije odgovoran za njihovu sadržinu iako se apstrakti tekstova mogu pročitati i na portalu.

Portal nije odgovoran za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa portala.

Ukoliko smatrate da je portal povredio vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem apstrakta vašeg sadržaja, molimo vas da nas kontaktirate.

Informacije i servisi:

Informacije koje se nalaze na portalu su javne, preuzete iz drugih medija i kao takve bez modifikacija objavljene, te portal ne može preuzeti odgovornost za njihov sadržaj.

Autorski tekstovi u vlasništvu portala bi trebalo da su tačni i javnosti su ponuđeni u najboljoj nameri. Portal ima neotuđivo pravo da menja autorske sadržaje koji su u njegovom vlasništvu po sopstvenom nahođenju.

Informacije objavljene na portalu mogu biti zastarele, a korisnik portala ima obavezu da proveri tačnost navoda koji se pominju u sadržajima.

Ukoliko preuzimate informacije za objavljivanje na drugom mediju obavezni ste da portal navedete linkom kao izvor.

Linkovanje:

Portal ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja reklamnih poruka, oglasa, kao i video sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od adresa u sklopu portala.

Istovremeno, portal ne snosi odgovornost za eventualnu neistinitost navoda autora koji nisu u sastavu portala ili njegovih saradnika.

Sadržaji do kojih se dolazi putem linkova i nalaze se na drugim sajtovima su van jurisdikcije portala bez obzira što su u pitanju autorski prikazi ili navodi vlasnika sadržaja.

Odricanje od odgovornosti

Portal pruža informacije i svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Vi se izričito slažete da je upotreba servisa i korišćenje informacija portala isključivo na vaš rizik i da se portal ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu korišćenjem ovih informacija i servisa.

Mada pokušavamo da održavamo informacije, softver i sve ostale usluge na ovom sajtu ispravnim, bezbednim i što je moguće tačnijim, sajt može da sadrži zastarele informacije, greške ili propuste za koje mi ne priznajemo nikakvu, ni delimičnu ni potpunu zakonsku odgovornost. Materijal i sadržaji postavljeni na ovom portalu su obezbeđeni bez bilo kakve garancije.

Portal zadržava pravo promene sadržaja bez prethodne najave.

Share