MAJA I STANISLAV DEMOLIRALI HOTEL DIVLJOM VRELOM AKCIJOM: Ovako nešto još nije viđeno u rijalitiju, ona zapomaže na sav glas! 

Maja Marinković i Stanislav Krofak su već nekoliko puta napustili emisiju kako bi imali vrelu akciju, a kako do sad ni sa kim nije imala ovako brutalne odnose, postali su glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama, ali i u Beloj kući. Čak je i Maja svesna da su njihove akcije najbrutalnije u rijalitiju, što je rekla i Stanislavu, ali ih to ne sprečava da budu sve glasniji. Trenutno borave u hotelu, pa imaju totalnu slobodu, međutim, čini se da je Krofak ponovo prešao granicu, pa mu je Maja skrenula pažnju:

– Ne možeš više ono onako kao sinoć da radiš – rekla je Maja Stanislavu.

– Zašto? – upitao je Stanislav zbunjeno.

– Pa, ne možeš baš tako – nasmejala se Maja.

Inače, tokom sinoćnje emisije „Pitanja gledalaca“, voditelj Milan Milošević je objasnio zašto Maja i Stanislav nemaju ljubomorne drame, odnosno, zašto su toliko lagani u odnosu. Kako su i mnogi gledaoci zaključili, Maji se Stanislav nije odmah dopao, već je oko na njega bacila tek nakon saznanja o njegovom burnom se*sualnom životu u spoljnom svetu, nakon čega je odlučila da se upusti u tu ljubavnu avanturu i sama isproba njegove veštine u krevetu.

– Ma, Maju ne zanima, on se njoj nije ni svideo, dok nije saznala da je manijak u krevetu – našalio se Milan Milošević.

– Nije istina, Milane, stvarno… Mi smo prošli sve faze, upoznavanje, muvanje… Takvi su nam odnosi, zato što smo oboje strastveni – pravdala se Maja.

UDARNA VEST.rs(republika)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare