ŽENA VOĐA KRIMINALNE GRUPE ZA PROSTITUCIJU: Isplivali novi detalji, evo kako su podvodili devojke, uzimali 200 evra za noć

Pet osoba uhapšeno je danas u akciji SBPOK u saradnji sa policijom zbog sumnje da su u Beogradu organizovali prostituciju.

Kako se nezvanično saznaje, kriminalnom organizacijom rukovodila je 34-godišnja žena N.B. (34), prenosi Kurir.

Pored nje uhapšene su još tri žene i jedan muškarac, a traga se za još jednom devojkom.

„Oni su preko jednog sajta nudili devojke. Podvodili ih klijentima u hotelima u Beogradu, a za noć uzimali oko 200 evra po devojci. Novac su deli po ulogama koje su imali“, kaže izvor Telegrafa blizak slučaju.

Policija je saopštila da je danas su zbog prostitucije uhapsila N.B. (34), S.B. (44), N.R. (32), M.M. (26) i V.V. (52), dok se za osumnjičenom M.O. (49) još traga.

Kako je MUP saopštio, osumnjičeni su, delujući kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, u periodu od novembra 2021. godine do polovine jula 2022, na teritoriji Beograda, organizovali oglašavanje i navođenje na vršenje prostitucije, kao i posredovanje kod više osoba ženskog pola, sve u cilju pribavljanja protivpravne imovinske koristi.

Takođe, kako se sumnja, oni su organizovali predaju više osoba ženskog pola trećim licima, korisnicima usluga u cilju pružanja seksualnih usluga, a novac stečen na taj način delili su između sebe u skladu sa zadacima koje su obavljali i sa tim novcem su pokrivali i troškove koje su imali tokom obavljanja ovih nelegalnih radnji.

Prilikom pretresa kod osumnjičenih su pronađeni mobilni telefoni i SIM kartice korišćene pri izvršenju krivičnog dela, kao i uplatnice sa izvršenim transakcijama novca.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti prived

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare