NISAM JE JA UBIO! Oglasio se mladić kog dovode u vezu sa smrću Ivane sa Zvezdare!

Bili smo u kontaktu sve vreme, družili smo se, šetali, između mene i Ivane nije bilo ničeg, rekao J.G.

Nakon što se u javnosti pojavila nezvanična informacija da je J. G. osumnjičen za ubistvo Ivane Krivokapić na Zvezdari kojoj je bio prijatelj, oglasio se ovaj mladić i rekao kako nema veze sa ubistvom i da je osumnjičen policija bi, kako navodi, već došla po njega, piše Telegraf.rs.

Na pitanje o Ivani kaže:

– Upoznali smo se na planinarenju na Prokletijama. Znamo se od prošle zime, mart, april, ako se ne varam. Pa mi smo bili u kontaktu svaki dan smo se čuli i onda pitala me kad ćeš doći u Beograd i pozvala me. Ja sam išao, družili se, šetali, ništa nismo imali, znači između mene i Ivane nije bilo ničega. Poslednji put smo se videli 23. decembra. Tog dana kada sam ja krenuo za Crnu Goru. Zamolio bi sve portale, sve ljude, da pre nego što počinju da nešto pišu o meni, da razmišljaju malo – rekao je on za Telegraf.

Na pitanje da li zna ko bi eventualno mogao da je ubije kaže:

– Ne bih znao ko je to uradio, ja njene prijatelje nisam znao, na današnji dan ovo se može očekivati od svakog, ja sa time nemam ništa.

Kaže da nije dolazio u Beograd samo zbog Ivane, nego zbog, kako navodi, prijatelja koje ovde ima, piše Telegraf.rs.

– Pa nisam samo zbog nje, ja sam dolazio nekoliko puta u Beograd zato što imam mnogo prijatelja, drugara koji dolaze kod mene na Prokletije – rekao je.

Podsetimo, Ivanino beživotno telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare