OVO NIKO NIKAD NIJE URADIO U PLEJ OFU NBA LIGE – OSIM JOKIĆA! Čudesni Nikola nastavlja da postavlja rekorde!

Klanjaju se i Ameri.

Nikola Jokić pred treću utakmicu plej-ofa: Somborac u centru pažnje

Nakon pobede Denver Nagetsa u prve dve utakmice protiv Los Anđeles Lejkersa, oči košarkaške javnosti su uprte u Nikolu Jokića, koji će sa svojim timom pokušati da nastavi uspešan niz i na terenu protivničke ekipe. Somborac je u centru pažnje, a posebno nakon što je NBA liga objavila još jedan impresivan podatak. Sa prosekom od 27,5 poena, 12,2 skoka i 7,3 asistencije na 70 odigranih utakmica u doigravanju, Jokić je jedini igrač koji ima tako visoke brojke u istoriji plej ofa u Americi.

Denver Nagetsi protiv Los Anđeles Lejkersa: Ključni trenuci i očekivanja


U prve dve utakmice Nagetsi su ostvarili pobede, a drugu su obeležili nadoknađujući značajni zaostatak za protivničkom ekipom i trijumfom košem Džamala Mareja u poslednjim trenucima meča. Nikolina impresivna statistika protiv Lejkersa odražava se u proseku od 29,5 poena, 16 skokova i 8,5 asistencija. Svojim izuzetnim veštinama, Jokić je uspeo da se istakne kao ključni igrač, a očekivanja od treće utakmice koja se igra noćas u 4 sata po našem vremenu su visoka, kako za njega, tako i za tim Nagetsa.

Ostali mečevi plej-ofa

Pored meča Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa, u NBA ligi se ističu i drugi zanimljivi mečevi. U istom danu će se odigrati mečevi Orlanda i Klivlenda, Filadelfije i Njujorka, dok će se u petak uveče sastati Indijana i Milvoki. Svi ovi susreti obećavaju uzbuđenje i neizvesnost, dok će ljubitelji košarke širom sveta sa nestrpljenjem pratiti dešavanja na terenu.

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare