PA, HIT! AMERI ZBOG JOKIĆA PREISPITUJU PRAVILA KOŠARKE! Srbin ih DOVEO DO LUDILA, vodi se rasprava, da li je ovo „legalno“?! VIDEO

Nikola Jokić je odigrao sjajan meč protiv Minesote na domaćem terenu, ali to nije bilo dovoljno za pobedu.

Iako je centar iz Sombora upisao 32 poena, 9 asistencija i 8 skokova uz sjajnog Entonija Edvardsa i pomoć Karla Entonija Taunsa, Majka Konlija i Naza Rida Minesota je došla do pobede u prvoj utakmici polufinala Zapadne konferencije.

Ipak, Jokić je još jednom oduševio svojim potezima, a jedan od njih je i roling ispod koša koji je na kraju prevario najboljeg šestog igrača lige Naza Rida.

Došao je do poena na kraju Jokić, a bacio je Amerikance u rebus. Da li sme da se uradi ono što je on uradio, tačnije da li je možda pravio grešku u koracima?

Jokić demonstrira legalni potez na jednoj nozi. Nemojte da zaboravite da možete da podignete nogu na kojoj pivotirate ako šutirate ili dodajete sve dok se ona ne spusti do završetka poteza. To je tako na svim nivoima košarke„, napisao je jedan korisnik društvene mreže „X“ kako bi objasnio situaciju.


Ubrzo je nastavljena polemika pošto se javio veliki broj onih koji smatraju da Jokić u ovoj situaciji ipak jeste pogrešio.

Oni pokušavaju da objasne i „odbrane“ svoj stav, a ima i onih koji razmišljaju potpuno drugačije, pa poručuju čak da je Srbin u ovoj situaciji napravio faul u napadu.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport / Mondo)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare