„PRIČAO JE TELEFONOM, PRIŠLI SU MU I KRENULI DA GA KRVNIČKI TUKU“ Dolores iz Novog Sada o napadu na njenog brata: Pokazao je telefon, ali je VEĆ BILO KASNO

Dolores G. iz Novog Sada, sestra mladića koji je pretučen 23. aprila u Novom Sadu, oglasila se za „Blic“ i objasnila u kakvom stanju se nalazi njen brat, kao i kako je došlo do napada.

– Moj brat se šetao Bulevarom i preko video poziva pričao sa drugaricom iz Kanade. Njih 15-20 su ga presreli, misleći da ih je valjda fotografisao ili ko zna. Rekao im je otvoreno šta je radio na telefonu, da ih nije fotografisao i pružio telefon da vide i sami. Ali su ga oni već počeli grabiti i udarati – počinje priču za „Blic“ Dolores iz Novog Sada.

Kako dalje navodi, do napada je došlo oko 20 – 20.30 časova, u Gagarinovoj ulici, u Novom Sadu, dok je njen brat pretrpeo teške telesne povrede.

„Samo on je pozvao policiju“

– Brat je uspeo da se izmakne i pobegne, ali su ga njih šestorica uhvatila dok je bežao preko Bulevara — kad su počeli da ga šutiraju i udaraju po glavi. Ljudi su prolazili i niko nije stao da pomogne, osim jednog čoveka koji je video da nešto nije kako treba. On je jedini pozvao policiju – dodaje Dolores.

Nakon što je pozvana policija, mladići su nastavili svoj svirep napad, dok je pretučeni mladić vikao da uzmu telefon i pogledaju, kao i da ne razume zašto baš njega tuku. 

– Jedan od njih je uzeo telefon i pogledao, uverio se da nema fotografija ili snimaka njihovih, ali je već dobio batine – dodaje.

„Brat je zadržan u bolnici“

Kao što je Dolores rekla i u svom apel videu, njen brat je zadržan u bolnici nakon napada, dok trenutno ne vidi na jedno oko zbog krvi.

– Bratu je produženo zadržavanje u bolnici zbog frakture lobanje i krvarenja u oku. Dobio je i šavove na obrazu, jer su mu rasekli kožu ispod oka. Nemamo nikakve veze ni sa kim, tek smo se vratili iz Kanade, i brat nema kontakte ni sa kim. Ne zna ni ko su mladići koji su ga pretukli – završava Dolores za „Blic“. 

Slučaj je prijavljen policiji, dok Dolores dodaje da je „njen brat u užasnim bolovima i da ima strah zbog svega što se desilo“ jer se sve desilo u delu grada koji im je poznat.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare