„Preko 200 puta su me uspavljivali“: Dea Đurđević progovorila o stravičnoj saobraćajnoj nesreći 

Zahvaljujući stručnosti lekara, brojnim operacijama, ali i svojoj unutrašnjoj borbi uspela je da preživi, sa posledicama na ruci koju su joj jedva spasili

Voditeljka Dea Đurđević, pre pet godina doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću kada se sudarila sa autobusom i zadobila teške povrede nakon čega je usledila dugotrajna borba.

Zahvaljujući stručnosti lekara, brojnim operacijama, ali i svojoj unutrašnjoj borbi uspela je da preživi, sa posledicama na ruci koju su joj jedva spasili.

– Kada sam ležala ta podrška javnosti mi je davala snagu i vetar u leđa da se izborim, pa kako god i da nastavim život. Svakog jutra kada se probudim meni je osmeh na licu, bila sam nepokretna. Imala sam 22 operacije i preko 200 puta sam bila uspavana. Srce ne može da izdrži toliku bol, iako sam bila na morfijumu, i uspvaljivali su me, gledali su šta je manje zlo – ispričala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Ono što je mnogima u takvoj situaciji bilo nepojmljivo jeste da je upravo njen partner i nekadašnji kolega Mladen Mijatović je bio čovek koji je izveštavao sa mesta nesreće.

– Nije bilo pitanje ko će da izveštava, i ja sam želela. Posle sam o tome razmišljala i rekla mu: „Vidi da sam preminula i da ti nisi izveštavao, ja bih te odozgo gromom pogodila. Sve žive si čitao mene nisi“ .Ja sam jedna od retkih koja je preživela njegovu crnu hroniku – objasnila je Dea.

Kao javna ličnost iza sebe je imala mnogo ljudi koji su urgirali za nju, međutim voditeljka tvrdi da je jedna druga stvar bila ključna za njen oporavak.

 Uz svu zahvalnost Željku Mitroviću i mnogim ljudima. Preko puta mene je ležao dečko koji je ostao nepokretan, on i ja smo zajedno imali progres, iako on iza sebe nije imao mašineriju kao ja. To da li ćeš da izguraš je prvo do tebe, pa do lekara. Čula sam mnogo poslednjih reči, nisu mogli da izdrže bolove, a ja sam to prihvatila da je normalno – objasnila je Dea, prenosi Grand.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare