ANITA HOĆE DA BEŽI IZ ELITE: Anđelo je brutalno ponizio, posle VRELE AKCIJE sa njom želi VEZU sa Majom!

Anđelo Ranković danas je bio gost kod Milene Kačavende u radio-emisiji „Amnezija“. On je govorio o svom odnosu sa Anitom Stanojlović, nakon što su imali vrelu akciju i komentarisao njeno ponašanje. Ranković nije ostavio prostor da će sa Anitom da uđe u vezu, dok to mišljenje nije imao za Maju Marinković, sa kojom je ostavio prostor da stupi u dublji odnos, koji nema sa Stanojlovićevom, iako su bili intimni. 

– Spavam sam na dušeku, u izolaciji, u ćošku. Ne mogu da te lažem stvarno spavam sam. Svašta se dešava i svašta se izdešavalo od mog ulaska. Ne znam ni da je Anita plakala, bila je neraspoložena i otišla je da odmori i posle se vratila. Pitao sam je što je bila nervozna kaže da nije – govorio je on i poručio da sebe neće da ograničava u odnosu sa Majom zbog Anite. 

Međutim, izgleda da se Aniti nije dopalo ovo što je čula, pa je donela odluku da sa Anđelom stavi tačku na odnos sa Rankovićem, ali i odustane od učestvovanja u „Elitoviziji“ na kojoj je trebala da nastupa sa njim i Slađom Lazić, što su se dogovorili čim je došlo pismo. 

– Dogovorite se sami, ja neću da učestvujem. Hoćui samo da idem kući. Završila sam sa njim – poručila je Anita i nakon toga otišla u izolaciju, kako bi se osamila i sklonila od svih. 

Anđelo i Anita trenutno borave u sobi za izolaciju, pa ostaje da vidimo da li će razgovarati nakon današnjeg programa ili će ovim njegovim izlaganjem da stave tačku na svoj odnos. 

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare