Saznajemo! Zvezda želi da vrati Nikolu Topića!

Plejmejker možda uskoro ponovo u crveno-belom

Briljira Nikola Topić u dresu Mege od početka sezone, iz nedelje u nedelju pruža fenomenalne partije i sa pravom ga mnogi već od naredne godine vide u NBA ligi.

Prema projekcijama plejmejker se kotira vrlo visoko i ukoliko ovako nastavi naći će se u „lutriji“, a dobre partije nisu ostale nezapažene ni od strane njegovog matičnog kluba Crvene zvezde.

Prema saznanjima Telegrafa, crveno-beli žele da vrate mladog košarkaša u svoje redove i pre kraja sezone, preciznije u januaru i na tome se već uveliko radi!

Na Skupštini kluba koja je nedavno održana to je bila jedna od tema razgovora. Janisu Sferopulosu je potencijal koji Topić poseduje i ono što prikazuje na terenu pokazao da on i u ovom momentu može da pruži dodatnu snagu timu.

Grk će obaviti razgovore sa Nikolom i ljudima koju su njemu blisku, ali ne pita se u ovoj situaciji samo Zvezde, pošto je on Megi pozajmljen do kraja sezone.

Podsetimo, Topić ima ugovor sa Crvenom zvezdom na četiri godine, a u narednim danima će čitava situacija biti mnogo jasnija.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare