ZVEZDA DOČEKUJE MEGU: Sferopulos OTKRIO KARTE, jedna stvar BRINE Delije! 

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Megu u prvom meču polufinalne serije ABA lige u petak od 19.00 časova u hali Pionir.

Trener kluba sa Malog Kalemegdana obratio se novinarima pre meča.

– Pre svega smo veoma srećni što se vraćamo utakmicama. Imali smo pauzu od 11 dana i to je sa jedne strane bilo dobro – imali smo vremena da unapredimo neke stvari ofanzivno i defanzivno, a sa druge strane nije lako, jer smo navikli da cele sezone igramo na dva dana. Mislim da svi jedva čekaju da počne polufinalna serija – rekao je Sferopulos.

Pohvalio je Grk narednog rivala.

– Igramo protiv tima koji je izuzetno talentovan, veoma su mladi i igraju veoma energično. Znamo se veoma dobro iz ligaškog dela sezone, želimo da igramo našu igru i trudićemo se da budemo maksimalno koncentrisani tokom čitave utakmice. Želimo da se borimo za naše ciljeve, a prvi je utakmica protiv Mege u petak – dodao je Janis.

Upitan je i o zdravstvenom biltenu crveno-belih.

– Što se tiče zdravstvenog stanja tima, imali smo neke sitne probleme, ali mislim da su svi spremni za utakmicu, osim Hange, koji zbog preloma ruke odsustvuje – rekao je Sferopulos.

Na kraju, pozvao je navijače da dođu u što većem broju.

– Želeo bih da iskoristim priliku da još jednom pozovem navijače da dođu i podrže nas, jer nam njihova podrška mnogo znači i potrebno nam je da u petak dođu u što većem broju. Kraj je sezone i želimo da ispunimo preostala dva cilja – da osvojimo ABA ligu i KLS – zaključio je Sferopulos

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare