„ZBOG TOPIĆA ĆE NAŠ POSAO BITI JOŠ TEŽI“ Marko Barać najavio meč protiv Zvezde: Moramo iskoristiti svaku priliku koja nam se ukaže

Crvena zvezda i Mega konačno će početi svoju polufinalnu seriju ABA lige. Prvi susret na programu je u petak od 19 časova u hali Pionir, a očekivanja pred ovaj meč izneo je trener Mege Marko Barać.

Megu čeka jako težak posao, posebno jer u timu neće biti Uroša Plavšića, ali Barać ističe kako njegova ekipa ne dolazi sa belom zastavom.

– Očekuje nas utakmica protiv tima koji ima šampionske aspiracije i koji je veliki favorit. U odnosu na dosadašnji deo sezone pojačani su vrhunskim plejmejkerom Topićem, što naš posao čini jos težim. I pored svih kadrovskih problema želimo da igramo dobru košarku, što radimo cele sezone, i da budemo spremni da iskoristimo svaku priliku koja se ukaže – rekao je Marko Barać, a na njegove reči nadovezao se Stefan Miljenović:

– Očekuje nas utakmica protiv veoma jake i kvalitetne ekipe Crvene Zvezde. Mi smo pauzu do pocetka polufinalne serije iskoristili da maksimalno treniramo i iako oslabljeni povredom kapitena Plavšića i još nekoliko igrača, u utakmicu ulazimo svesnih svojih kvaliteta i nadam se da ukoliko uspemo da na teren prenesemo zamisli stručnog štaba, neće izostati dobra i kvalitetna utakmica.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare