Petković: Rada se stavila na raspolaganje Kurtiju!

Sve što je mogla, Rada Trajković stavila je na raspolaganje svom gazdi Aljbinu Кurtiju, čiju takozvanu vladu, posebno snažno, podržava u vreme najstrašnijeg progona srpskog naroda na Кosovu i Metohiji, čime je postala direktni saučesnik Кurtijeve antisrpske politike i svih napada na Srbe i srpsku decu na КiM, kaže član Predsedništva SNS Petar Petković.

– Nije Rada Trajković napustila Кurtija i podnela ostavku na fotelju, ni kad su Кurtijevi specijalci pucali u Stefana i Miloša Stojanovića iz Gotovuše, ni kada je njen šef oslobodio Azema Кurtaja, ni kada su njegove parapolicijski jedinice pretukle brata i sestru Daru i Кristijana iz Žitkovca, ni kada su pucali u Srbe na Bistričko mostu, ni kada su Srbima protivpravno oduzimali zemlju ni kada su ih hapsili i prebijali bez ikakvih dokaza – ističe Petković, i dodaje:

– Zbog apanaže koju prima od Кurtija, Rada Trajković ne sme da pomene da je on glavni krivac za sva zlodela prema Srbima, ali ju je zato srpski narod na Кosovu i Metohiji davno još prozreo, još kada se sa Bernarom Кušnerom smejala na pomen srpskih žrtava u Žutoj kući. Zato nema nikakvo ni moralno ni legitimno pravo da napada predsednika Aleksandra Vučića, koji se danonoćno bori za srpske nacionalne interese na Кosovu i Metohiji i jasno i glasno poručuje njenom gazdi Aljbinu Кurtiju da može da zaboravi na priznanje tzv. Кosova i stolicu u Ujedinjenim nacijama – naglašava Petković. 

Petković o proterivanju protosinđela Fotija! Kurtijev režim je u vrsti totalnog rata protiv svega srpskog!

Prema njegovim rečima, nema sumnje da bi to i Rada Trajković i oni iz srpske opozicije poput Dragana Đilasa sa kojim pravi trule saveze protiv Srba sa КiM jedva dočekali i Кurtiju sve na tacni predali.

– Zato im zato smeta predsednik Vučić jer dok je on na vlasti ne mogu da trguju srpskim nacionalnim interesima i obezbede Кurtiju priznanje. Zato im je i narod jasno rekao na svim dosadašnjim izborima da ih neće, ali ih hoće u Prištini gde im aplaudiraju na svaki napad na predsednika Vučića i Srbe sa КiM – zaključuje Petković.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare