(FOTO) NIKOLA ROKVIĆ PREŠAO 510 KILOMETARA Saopštio važnu vest! Evo koliko para su skupili za 15 dana: „Izgurasmo, prezadovoljan sam“

Pre 15 dana, pevač Nikola Rokvić krenuo je pešaka put Atine, do manastira Egine, kako bi prikupio sredstva za pomoć dečijoj onkologiji.

Rokvić se svakodnevno oglašava na svom Instagram profilu, a sada je otkrio koliko su para skupili.

Nikola Rokvić
Nikola Rokvić FOTO: INSTAGRAM

– Prvih 15 dana izgurasmo! Pređenih 510 km do sada i prikupljenih 15.000.000 dinara za pedijatrijsku onkologiju i dečiju radost!

– Prvih 15 dana izgurasmo! Pređenih 510 km do sada i prikupljenih 15.000.000 dinara za pedijatrijsku onkologiju i dečiju radost!

Hvala Bogu prezadovoljan sam i više nego što sam očekivao! Dovoljan je jedan mali pokret čovečijeg srca i blagoslovena želja, Gospod mnogostruko nagradi i prikaže apsolutnu umetnost i lepotu trenutka – napisao je on pa nastavio.

– Na ovom putu se trudim da tražim dobro, da gledam dobrim pogledom i da tražim u ljudima dobro! Trudim se da ne sudim! Gospod mi daje uvide gde svakog čoveka na kog naidjem vidim kao svog najrodjenijeg! Vidim lepotu u nesavršenosti ljudskoj, osećam radost pri pogledu na dečicu i starce… I svi su mi braća i sestre! Imam mnogo vremena da posmatram Božije ljude i Božiju prirodu… U svakom pogledu osećam prisustvo Svevišnjega u svakom koraku molitva raste…Često ostanem u trenutku koji daje osećaj prisustva cele vasione i večnosti! Pitaju me da li na ruti slušam muziku, slušam, muzika mi je cvrkut ptica… Gugutke me prate od prvog koraka i daju mi blagoslov na početku svakog dana!

I sve je tako mirno… Svaki dan je jedan život! Život pun Boga, Ljubavi, radosti, milosti i poštovanja-

Tražite dobro, ne osvrćite se za lošim stvarima, rečima, pogledima… Jedino tako će se dobro, čudesnim putevima useliti u vaša srca!!! Volim vas – zaključio je on.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare