„ON NIJE NASILNIK“ Oglasio se brat uhapšenog muža Alme koja se bacila u reku sa decom: „Svi smo je voleli, ništa je ne opravdava“

Edison Arazi, brat optuženog za samoubistvo koje je izvršila njegova supruga Alma Arazi sa svoje troje maloletne dece, svedočio je da nije znao za sukobe u porodici njegovog brata.

On je rekao da se Alma već duže vreme lečila lekovima za stres i depresiju i dodao je da njegov brat Ergis Arazi nije vršio psihičko, a ni fizičko nasilje nad njom i decom.

„Nije tačno da je vršio psihičko ili fizičko nasilje“

– To je veoma ozbiljan događaj koji se desio u našoj porodici, jer druga dva tela još nisu pronađena, a dvoje je mrtvih. Želim da razjasnim da mog brata poznaje ceo Skadar jer je radio u prodavnici telefona. Nije tačno da je brat vršio psihičko ili fizičko nasilje nad našom snajom. Posle tragedije kupili smo četiri kovčega i ispratićemo snaju i decu na večni počinak. Bila je naša nevesta i voleli smo je i poštovali. Što se tiče incidenata, nije tačno da ju je brat zlostavljao – rekao je Edison Arazi, brat osumnjičenog za samoubistvo Alme Arazi i troje dece.

– Tužilaštvo nam je dalo dozvolu da brat dođe na sahranu, a policija mu nije dozvolila. Želim da apelujem na sve da ne žure i da nam daju vremena da istina o događaju izađe na videlo. Brat i njegova supruga su se odlično slagali i nisu imali problema kako sada svi govore. Želim da brat dođe kući i da sahranimo i drugu devojčicu čije telo je danas pronađeno.

„Moj brat nije nasilnik i to svi znaju“

– Činjenice su svuda, moj brat nije nasilnik i to svi znaju. Živeli smo zajedno u kući i da je bar jednom bilo nasilja ja bih ga osudio ili bi pokucao na vrata nekog udruženja ili našao neko rešenje. O svemu smo obavestili porodicu naše snaje, od prvog trenutka do sada. Danas nisu bili na sahrani, ali znamo da je njihova muka velika kao i naša i mi ih poštujemo – dodao je on.

Kako je brat osumnjičenog za samoubistvo Alme i troje dece rekao njihova snaja se dugo lečila lekovima za stres i depresiju.

– Snaja je dugo lečena lekovima za stres i depresiju. Događaj je veoma ozbiljan i mi smo veoma potreseni. I sam sam izašao iz zatvora pre tri dana. Proveo sam četiri godine u zatvoru i još ne znam šta sam uradio jer sam osuđen za posedovanje kanabisa, što nije tačno – rekao je.

„Čak i da je imao 20 veza, njen postupak ne može da se opravda“

Govoreći o sumnjama u preljubu, on je naveo da nije znao da njegov brat vara suprugu, ali prema njegovim rečima, „čak i da je imao 20 veza, postupak njegove snaje ne može da se opravda“.

– Ne znam da je moj brat imao drugu vezu, ali ako je imao i 20 veza, taj postupak nikada nije opravdan jer je to ozbiljan događaj. Nisam siguran da li ju je varao – zaključio je.

Podsećanja radi, Alma Arazi (39) skočila je sa svoje troje dece u hladnu Bojanu, nakon, kako se sumnja, porodičnog nasilja koje je trpela.

Telo najstarije devojčice nađeno je juče u reci, dok je telo druge pronađeno danas.

U traganju učestvuje i ribar koji je juče pronašao jednu od devojčica i koji je rekao da je potraga veoma komplikovana.

Nakon stravične tragedije, uhapšen je njen suprug, koji je optužen za porodično nasilje i izazivanje samoubistva.

Muž je zlostavljao?

Almina sestra je nakon obaveštenja da su ona i troje dece nestali otišla je u skadarsku policiju i ispričala da je Alma Arizi bila brutalno zlostavljana, zajedno sa svojom decom, od strane supruga.

Navodno on je planirao i da svoju ljubavnicu dovede kući.

Ergis Arazi, 31-godišnji suprug Alme Arazi i otac troje dece, uhapšen je juče pod optužbom za nasilje u porodici.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare