Uhapšen brat Aneli Ahmić! Pao u policijskoj akciji, petljao sa oružjem i narkoticima 

U specijalnoj policijskoj akciji „Rez“ bosanskih nadležnih organa, u kojoj je uhapšen Elvis Keljmendi, sin narko-bosa Nasera Keljmendija, uhapšen je i Anelin brat, Ajlin Ahmić.

Aneli Ahmić, skrenula je veliku pažnju javnosti na sebe prilikom ulaska u „Elizu“. Naime, ona je otkrila kako je Stanija Dobrojević ukrala njenog supruga Asmina Durdžića i odvojila ga od ćerke. 

Međutim, Aneli nije jedina javnosti poznata osoba koju je porodica Ahmić iznedrila. Naime, kako su mediji svojevremeno pisali, u specijalnoj policijskoj akciji „Rez“ bosanskih nadležnih organa, u kojoj je uhapšen Elvis Keljmendi, sin narko-bosa Nasera Keljmendija, uhapšen je i muž nekadašnje „Zvezde Granda“ Slađane Mandić, Ajlin Ahmić, inače rođeni brat učesnice „Elite“, zbog krijumčarenja velikih količina droge.

Kako su dalje navodili balkanski mediji, inspektori su tokom akcije, pored velike količine narkotika, od uhapšenih oduzeli i oružje, automobile, mobilne telefone, bankovne kartice, ali i nekoliko svesaka koje su posebno značajne za istragu.

Međutim, Ahmić je nakon šest meseci boravka u pritvorskoj jedinici zatvora u Vojkovićima pušten na slobodu po „sili zakona“, jer optužnica još uvek nije podignuta.

Ajlin je, inače, poznati dubrovački MMA borac, a ovo nije jedini put da je uhapšen. Njemu su lisice na ruke bile stavljene i 2017. godine u akciji „Piramida“, takođe bosanske policije zbog iznude novca.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare