MAJA KIPTI OD BESA! SAZNALA ZA OPKLADU ZOLE I STANISLAVA! OVO se neće dobro završiti! 

Pre toga, Maja je besnela na Aneli Ahmić jer je peckala u prolazu, ali i zato što joj se Stanislav obratio.

Učesnica Elite Maja Marinković otkrila je cimerki Jovani Tomić Matoroj da je šokirana zbog ponašanja Stanislava Krofaka, kao i da je saznala da su se oni kladili da će Stanislav njega da vodi na ručak ako se pomire u nastavku rijalitija. 

– Kladio se sa Zolom ako se pomiri ikad sa mnom da će voditi na ručak. Ko sam ja da se on kladi tako? Na šta to liči?! Spava ceo dan, upao u depresiju – kazala je Maja.

– Ne znam šta da kažem. Vidiš šta se sve dešava ovde u poslednje vreme, ne znam ni sama čemu mogu da verujem, a čemu ne i kome ne – dodala je Matora.

 Šta glumi on? Kakve su to priče? Ne mogu da verujem – rekla je Maja.

Pre toga, Maja je besnela na Aneli Ahmić jer je peckala u prolazu, ali i zato što joj se Stanislav obratio. 

Stanislav Krofak Pantera je tokom sinoćnih nominacija otkrio da mu se Aneli Ahmić obratila, odnosno, da mu se javila u prolazu i da joj je on uzvratio, što je razbesnelo njegovu devojku, Maju Marinković, koja je u svađi sa Ahmićevom.

Čim je Krofak završio svoju nominaciju, vratio se na svoje mesto, a Maja mu je momentalno skočila u krilo i krenula da drži predavanje, dok joj se on samo smejao u lice:

– Kome ti govoriš ćao? Nekome ko meni govori najstrašnije stvari… Nemoj da mi se keziš. Folirantu smrdljivi, zašto me lažeš? Sada ću sve da ustanem i kažem, videćeš, napraviću ti haos od života – besnela je Maja Marinković.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare