Autovao se Nestorović: Doktor najavio podršku opoziciji (VIDEO)

Šok na političkoj sceni – doktor Branimir Nestorović, koji je pre i posle decembarskih izbora kategorički odbijao da podrži opoziciju, upravo to će sada uraditi u Novom Sadu!

Nakon što je zbog manjkavosti oborena lista Pravi mi u srpskoj Atini, Nestorović je izašao iz ormara i najavio podršku jednoj opozicionoj listi.

– Mi smo sada u razgovorima da podržimo jednu ozbiljnu listu u Novom Sadu, neke ozbiljne ljude koji će izaći na izbore i sa kojima ćemo mi i nastaviti saradnju u nekom kasnijem periodu – rekao je Nestorović.

Opradvdanje za ovakav potez, Nestorović je opravdao time da ne može da dozvoli da deset procenata glasova bude bačeno u vetar.

– Ne mogu da dozvolim da se ti ljudi pasifizuju i da ne izađu na izbore. Neka izađu i neka glasaju za te ljude za koje mislim da su potpuno na mestu. Oni imaju potpuno ista shvatanja o tome šta se dešava kao i mi – rekao je on.

Povodom ovakvog istupa doktora Nestorovića, hitno su se oglasili Zavetnici, koji su se najčešće našli na meti napada Nestorovićevog pokreta.

Oni su pozvali „sve poštene Novosađane i Novosađanke koji su svoj glas dali Nestoroviću, verujući da je patriota i odgovoran, da ne budu taoci lidera kojima je kasa Novog Sada jedina ideologija, a sponzori Zapad, Soroš i Rokfeleri“.

Podsetimo, kako je Informer već pisao, Nestorović se već našao u istom taboru kada je lažni ekolog Savo Manojlović zapretio da će se povući iz izborne trke nakon što mu je oborena lista na Vračaru.

UDARNA VEST.rs ( Informer)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare