Raskinuli Maja Marinković i Stanislav, OBEZBEĐENJE IH OPKOLILO Starleta otkrila na šta je Krofak PRIMORAVAO: „Klošaru nosati, sad ćeš videti“

Maja Marinković i Stanislav Krofak odlučili su da stave tačku na svoju ljubav, a raskid je bio propraćen žestokom svađom.

Maja Marinković tom prilikom istakla je da ju je Stanislav Krofak terao da gase kamere kako bi imali intimne odnose.

– Ajde, pi*kice, ološu. Slino jedna nosata, iskmpleksirana. Dođi, go*ance malo. Sad će sve u jezero, sad ćeš videti – rekla je Maja.

– Nemojte da dirate stvari, nećete time ništa rešiti – rekao je Đedović.

– Boli me ku*ac, ti mene da ponižavaš. Šta je mutavi? Je l’ si me ponizio večeras? Imali smo se*s dva puta, terao me je da isključujem kamere. Ko te je*e, go*no. Nema tebi spavanja. Da ti lupim 3 šamara, da te vratim u to selo. Je*em li ti ja mater klošarsku. Sad će da vidi rijaliti. Iz opanaka ušao u patike- rekla je Maja.

– Da sam hteo da te uradim, ne bi te bilo – rekao je Krofak.

– Go*no jedno lažljivo. Voza me sve vreme. Rekao je da ga ona ne zanima. Pravi mene budalom, a imamo se*sualne odnose svaki put – rekla je Marinkovićeva.

„Nisam srećna“

Podsetimo, Maja je nedavno progovorila o vezi sa Stanislavom i otkrila šta joj najviše smeta u njihovom odnosu.

– Odnos nam je đene-đene. Prvih mesec dana je sve bilo idealno. Kad je stigla čestitka za Uskrs, tad je sve krenulo nizbrdo. Čas je dobro, čas loše. Nisam srećna.Ne mogu da kažem da je on loš prema meni, ali neke stvari se kose, nisu mi jasne. Nisam srećna – kazala je Maja.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare