Evo šta čeka Lazića nakon što je jutros priveden: Ovo su dokazi koje je policija prikupila protiv njega

Njega je, naime, rano jutros policija privela na razgovor nakon što su se na društvenim mrežama juče šerovali snimci na kojima se vidi da vozi mladenački auto

Nakon što je folkera Darka Lazić rano jutros priveden u policiju zbog upravljanja motornim vozilom iako je imao zabranu, nakon čega će zbog dokaza koji su prikupljeni sa svadbe biti sproveden i sudiji u Rumi, saznaje Telegraf.rs.

Njega je, naime, rano jutros policija privela na razgovor nakon što su se na društvenim mrežama juče šerovali snimci na kojima se vidi da vozi mladenački auto.

Policija je, kako nam je rečeno, prikupila dokaze, odnosno snimke sa svadbe koje će predati kao dokaz prilikom podnošenja prekršajne prijave protiv Lazića, sudu u Rumi.

On je danas, u policijskoj stanici u Pećincima izjasnio o prekršaju za koji ga terete i sada očekuje poziv od sudije za prekršaje.

Inače, nakon privođenja oglasio se i Lazić, koji tvrdi da je policija došla da proveri papire auta.

– Kod kuće sam, nije ništa strašno bilo, niti sam priveden niti uhapšen. Policija je došla da proveri skupoceni „lamborgini“ kabriolet koji sam vozio. Toliko su svi pisali o njemu da je i policija došla da proveri papire. Automobil je od mog druga, sve je provereno papirološki i ok je. Nije tačno da su došli jer sam vozio bez dozvole. Nekom očigledno smetam – kaže pevač koji se još oporavlja od svadbe.

– Sutra putujem na Zlatibor kako bi došao malo sebi, a na medeni mesec idem u januru – objasnio je Lazić za Informer.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare