„NARAVNO, NEĆE BITI LAKO“ Crno-beli u Podgorici žele da overe kartu za finale ABA lige – Obradović poziva na MAKSIMALAN OPREZ! 

Parni valjak je ovog jutra stigao u Podgoricu, gde će se u utorak, 7. maja od 18 časova sastati sa ekipom Budućnosti.

Nakon trijumfa u Beogradu, Partizan će sutra, u drugom meču polufinalne serije ABA lige, tražiti i drugu pobedu koja bi značila plasman u finale za branioca trofeja.

Uoči duela u SC Morača, trener crno-belih Željko Obradović kaže:

“Druga polufinalna utakmica, kvaliteti obe ekipe su poznati. Svesni smo da moramo biti na nivou ako mislimo da dobro odigramo ovaj meč i da prođemo u veliko finale. Naravno, neće biti lako, neuobičajeno je to što smo imali veliki broj dana između prve i druge utakmice. Nadam se da je ekipa spremna, da ćemo probati da damo sve od sebe i da ćemo odigrati što bolji utakmicu“, rekao je Obradović.

Plejmejker Partizana Aleksa Avramović je pred novi duel protiv Budućnosti izjavio:

“Veoma zahtevan meč će nas očekivati u Podgorici gde smo već uspeli da ostvarimo tri puta pobedu protiv Budućnosti. Očekuje nas puna hala, i samim tim možemo očekivati kompleksan meč. S obzirom da smo u prošlosti igrali sa njima plej-of utakmice koje su bile tesne i čvrste, možemo reći da se poznajemo odlično. Idemo tamo da pobedimo, da odigramo najbolju moguću odbranu i da igramo dobar napad. Da se vratimo kući, Bože zdravlja, sa pobedom“, naglasio je Avramović.

UDARNA VEST.rs(Kurir sport

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare