OTKRIVAMO ZBOG ČEGA JE PRIVEDEN MARKO MILJKOVIĆ! Nakon drame na Bežanijskoj kosi, odveden u Urgentni – OVO SU SVI ŠOK DETALJI

Marko Miljković trenutno se nalazi u Urgentom centru gde je došao u pratnji policije.

Kako Kurir saznaje, on je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira. Miljkovic u Urgentnom ne prestaje da viče, dok čeka dodatne analize.

– Gledajte mi ruke sve su u modricama. Zbog komšije kog sam gađao sa 60 jaja, jer je bacala prljavštinu na mojoj terasi. Žena mi je sama sa decom kući, ja sam dobio i batine. Molim vas javite mojoj ženi da sam dobro. Nisam pio vodu četiri sata. Radiće mi analize da vide da li sam normalan – urlao je Miljković nasred ambulante.

Marko Miljković
foto: Printscreen YT

Inače, on je u Urgentni doveden oko 19 h i upućen je na pregled kod ortopeda i neurologa.

Podsetimo, Marko se žalio na stanare koji žive iznad njih, jer su mu na terasu bacali pomije, a onda im je kako je on sam uzvratio jajima.

– Sad ćemo sve lepo da snimimo, i da mi to lepo objavimo! Stan gore iznad mene je nesavesno, bez kakvog odobrenja od mene, prosipao svoje pomije ovde po mojoj terasi i ja moram da čistim! Ja sam posle toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio u stan gore, koji se nalazi na trećem spratu! Ja, lično! Ja ću da odgovaram za to, ako bude trebalo i da platim sve – rekao je Marko Miljković na svom Jutjub kanalu.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare