MUP POTVRDIO: Ubijeno 8-oror dece i jedan radnik! OVO SU POVREĐENA DECA U PUCNJAVI NA VRAČARU! Detaljan spisak ranjenih u masakru!

Učenik sedmog razreda Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ispalio je više hitaca na đake i osoblje te škole.

Kosta K. (14) uhapšen je nakon što je jutros u 8.40 ujutru otvorio vatru na više đaka, nastavnike i radnika obezbeđenja, pri čemu je nekoliko osoba poginulo, dok je mnogo ranjenih.

– U pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj -saopštio je MUP.

Sve policijske snage su i dalje na terenu i intenzivno rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti koje su dovele do ove tragedije, dodaju.

Učenik ove škole K. K. (2009) koji se sumnjiči da je izvršio ovaj zločin pronađen je i uhapšen u školskom dvorištu.

Republika je stigla do detaljnih informacija o stanju povređene dece u pucnjavi u ovoj beogradskoj školi.

  • A.B (13-14 godina), primljen je u Urgentni centar sa povredom desnog kolena i on je sa odeljenja reanimacije prebačen u odlejenje Šok B.
  • H.K. (13-14 godina) primljena je u Urgentni centar sa povredom leve ruke i donjeg dela trbuha. Ona se nalazi u operacionoj sali i stabilno je.
  • T.S. (1970) takođe je primljena u Urgentni centar i nalazi se u operacionoj sali. Prema prvim informacijama, ona je stabilno.
  • NN muško lice dovezeno je u Urgentni centar na odeljenje Reanimacije i životno je ugrožen.

U Univerzitetsku dečiju kliniku Tiršova prevezeno je troje dece.

  • V.M. (2010) primljen sa prostrelnim ranama ruke i noge.
  • D.J. (2010) primljen sa ustrelnom ranom butine, na odeljenju Plastične hirurgije.
  • NN devojčica, nezvanično je reč o K.M. (2010) koja je životno ugrožena, primljena je u Tiršovu sa prostrelnom ranom glave i nalazi se u operacionoj sali.

Kako saznajemo, na Vojnomedicinskoj akademiji nema upucanih u masakru na Vračaru.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare