NOŽEM IZBO DVOJICU TINEJDŽERA! Uhapšen maloletnik zbog napada u Saobraćajnoj školi u Zemunu 

Beogradska policija uhapsila je dečaka (15) zbog sumnje da je izbo nožem dvojicu maloletnika od po 17 godina u Saobraćajnoj školi u Zemunu

Kako smo ranije izveštavali napad se dogodio 14. decembra oko 19.20 sati. 

– Maloletnik je uhapšen brzom intervencijom policije, a na teret mu se stavlja pokušaj ubistva i teške telesne povrede – rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

On je dodao da će osumnjičeni  biti privreden Odeljenju za maloletnike Višeg tužilaštva u Beogradu, koje će predložiti sudiji za pripremni postupak da mu odredi pritvor.

 

Podsetimo, dvojica tinejdžera (17), učenika Saobraćajne škole u Zemunu, povređeni su nožem u napadu koji se dogodio u njihovom školskom dvorištu, kada ih je napala grupa nasilnika

 Prema, prvim informacijama, jedan od povređenih tinejdžera zadobio je povrede grudnog koša, dok je drugom povređen kuk – objasnio je ranije izvor Informera upoznat sa slučajem. 

On je dodao da su tinejdžeri objasnili šta se tačno dogodilo. 

– Naveli su da ih je napala grupa od nekoliko mladića. Ne znaju iz koga razloga niti su prepoznali nekoga od njih. Njihovi drugovi su pozvali Hitnu pomoć, a odmah j eobavešetena i policija koja je ubrzo stigla. Međutim, grupa nasilnika se nakon napada razbežala – rekao je naš sagovornik.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare