RUSKI KOMANDANT POBESNEO ZBOG GUBITAKA: Postrojio vojnike pa ih izvređao a onda brutalno pretukao ODVALIO IH OD BATINA (VIDEO) 

Na društvenim mrežama objavljen je snimak koji navodno prikazuje ruskog komandanta koji surovo kažnjava vojnike zbog lošeg držanja u borbi. 

Kako se može čuti na snimku, komandat se razbesneo jer vojnici, koje je postrojio, nisu držali položaj. Zbog toga je navodno njegova jedinica imala dva mrtva i šest ranjenih vojnika.

Vonici koje je komandant postrojio pravdali su se da nisu napustili položaj, nego da su evakuisali povređene, o da su bili u vezi sa nekim drugim komandantom, sa nadimkom „Moskalj“.

Besni komandant nije želeo da čuje njihovo objašnjenje. Optužio ih je da su kukavice jer je njih 10 evakuicalo njihova dva ranjena borca, a potom teško i brutalno pretukao motkom i nogama, uz mnoštvo uvreda i pretnji. Komandant je bio toliko besan da je u jednom trenutku zapretuio vojnicima da će ih sve pobiti.

Pored njega, tu je bio drugi vojnik koji je u rukama držao vatrenu oružje, kao pretnju, a njemu je rečeno da puca na nekog ako se pomeri.

Kako se može čuti na snimku, pretučeni vojnici pripadaju nedavno mobilisanim snagama, dok je besni komandant izgubio dobrovoljce.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare