ZVEZDA POBEDILA FENER I POMOGLA PARTIZANU!

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su sve šanse da se plasiraju u TOP 8 Evrolige, ali su crveno-beli u poslednji meč u elitnom takmičenju ušli silno motivisano, i sa velikom željom za pobedom.

Želeli su crveno-beli da trijumfom završe aktuelnu sezonu u Evroligi, i u tome su uspeli! U 34. kolu Zvezda je pobedila Fenerbahče rezultatom 91:89, i to nakon infarkt završnice, odnosno posle produžetka!

Večeras smo na parketu Pionira videli veoma tvrdu utakmicu, bilo je lepih poteza, ali i puno preokreta. Na početku meča, crveno-beli delovali su pomalo nesigurni, grešili su u napadu, što je turski tim iskoristio i odmah došao do dvocifrene prednosti.

Ipak, ubrzo nakon toga, četa Duška Ivanovića se konsolidala, i brzo vratila u meč, da bi potom usledila „rezultatska klackalica“, a gore pomenuti klubovi su se smenjivali u vođstvu.

Tako je bilo tokom većeg dela meča, a onda je Fener u poslednjoj deonici ponovo poveo pre svega zahvaljujući sjajnom Motliju, da bi Kampaco na tri sekunde pre kraja meča pogodio „dvojku“ i izborio produžetak, piše Kurir.

Kampaco je blistao i u produžetku, te je svojim čudesnim potezima rešio pitanje pobednika, i pokazao zbog čega je jedan od najboljih plejmejkera u Evropi!

Motli je on bio najefikasniji u timu Fenera, na svom kontu je imao 23 poena, osam skokova i dve asistencije. Pratio ga je Hejs sa 19 poena, dok je Kalates završio meč sa 11 poena.

U timu Zvezde istakako se Kampaco sa 24 poena, dok je Dobrić ubacio jedan poen manje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare