ŠOK IZDANJE RIJALITI BRAČNOG PARA! Luna skinula BURMU, Marko se pojavio sa OGREBOTINOM na licu, evo šta se desilo!

Iako se poslednjih nedelja spekuliše o njihovom mogućem razvodu, Luna Đogani i Marko Miljković su došli zajedno na proslavu punoletstva njene sestre Nine. Podsetimo, Marko nije došao na Lunin rođendan prošlog meseca, zbog čega su i krenule prve spekulacije o svađama bračnog para.

Marko se pojavio sa velikom ogrebotinom na čelu, te je odmah istakao da ih nije napravila Luna, već ćerkica Mia tokom igranja.

Luna se potom prisetila svog 18. rođendana.

– Ja se sećam tog svog rođendan bilo je prelepo. Postaješ ozbiljan. Sećam se i da je sve bilo neorganizovano znam samo da sam imala prelepu haljinu naravno za to vreme sada to nije in. Davno je to bilo pre 8 godina. Bila sam se napila ali nisam bila opuštena – pričala je Luna.

Trudna Luna je priznala i da se nije ovog puta obradovala trudnoći kao prvi i drugi put, jer je tokom druge trudnoće izgubila bebu.

 Iskreno, nisam se mnogo radovala, jer s obzirom na prethodnu trudnoću, nisam nekako ni smela da se radujem, ja nisam ni verovala da sam trudna, ali Marko je bio siguran. Sada kad je sve u redu sa bebom jako se radujemo i jedva čekamo. Ime bebe nećemo da otkrivamo, ali zvaće se na slovo „L“ . Slučajno je ispalo da su se poklopili inicijali, Mia kao Marko a ova druga na L kao ja – istakla je Đoganijeva, prenosi Republika.

Svi su primetili i da Luna ne nosi burmu, a ona je objasnila da ju je skinula jer su joj debeli prsti. Lunu i Marka ne interesuju spekulacije o mogućem razvodu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare