„NE MEŠAM SE U NJIHOVE ODLUKE“ Oglasio se Milan Milošević nakon šuškanja da se Dušica vraća na Pink: Zna se gde treba da budu… 

Voditeljka Dušica Jakovljević dobila je otkaz na televiziji „Hajp“ što je iznenadilo apsolutno čitavu javnost, a juče je viđena kako ulazi u zgradu Pinka, što je podgrejalo sumnje da se vraća ružičastom jatu.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen/Instagram

Tim povodom oglasio se i voditelj “Zadruge“ Milan Milošević, koji se vratio Pinkovom jatu, nakon što je napustio svoj poslovni angažman takođe na Hajpu.

– Ne mešam se u odluke mojih poslodavaca, niti sam upućen u njihovo poslovanje, a što se mene tiče ko god došao, dobrodošao. Zna se gde je najbolje i gde treba da budu najjači – izjavio je Milošević.

Mnogi slute da je pred Dušicom nova emisija jer je u prvoj izjavi nakon otkaza rekla da je ona “ipak za neku veliku scenu i neki večernji glamurozniji program“, što navodi na razmišljanje da se sprema nova emisija koju će ona voditi.

– Istina je da smo se razišli, da li sam dala ili dobila otkaz najmanje je bitno. Razišli smo se u prijateljskim odnosima, to slobodno mogu da kažem – rekla nam je danas Dušica na početku i otkrila šta je prethodilo toj odluci.

 Uzela sam neplaćeno odstustvo mesec dana kako bih se malo distancirala i razmislila o svemu i mislim da je ovo najbolja odluka koju sam mogla da donesem. Sadržaj te televizije mi se u poslednje vreme nije dopadao i nije mi odgovarao. Ne bih iznosila previše detalja jer smatram da sam jednom to možda nepotrebno uradila – poručila je za „Blic“ Dušica i otkrila dalje planove.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen

– Pa nemam konkretno neki plan. Dobila sam dosta ponuda u proteklom periodu, pa ću razmisliti o tome šta meni odgovara. Moja ćerka sada pokreće svoj brend, želim njoj da pomognem i da joj se posvetim tako da imam pune ruke posla što se toga tiče – rekla je Dušica.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Blic

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare