ĐOKOVIĆ, NOVAK ĐOKOVIĆ: N007E spreman spreman da bude Džejms Bond 

Najveći sportista u istoriji, Novak Đoković, nedavno je po peti put u karijeri osvojio prestižnu Laureus nagradu, potvrđujući svoj status kao jedan od najvećih sportista svih vremena. Međutim, tim povodom Novak je dobio neobično pitanje koje je izazvalo veliku pažnju javnosti. Naime, na konstataciju da je „dosta priče oko toga da će on biti novi Džejms Bond“, odnosno posle konkretnog pitanja „Da li si ti sledeći Džejms Bond?“, Nole je dao iznenađujući odgovor.

– Da li sam? Mislim, zar nije očigledno? Ne znam zašto im je toliko trebalo, ali ako je ovo zvanična ponuda – spreman sam! Ja volim svoj karakter Novaka Đokovića, mislim da uživam u njemu, zabavljamo se, ali verovatno bih napustio Novaka zbog Džejmsa Bonda. Mislim da je vreme da svoju glumačku karijeru podignem na viši nivo – rekao je Nole.

Danijel Krejg kao Džejms Bond

Ova izjava je izazvala veliko interesovanje javnosti, pokazujući da Novak ne samo da dominira na teniskom terenu, već i da ima izražen smisao za humor i samopouzdanje van sportskih terena. Iako je u ovom trenutku Novak Đoković fokusiran na svoju tenisku karijeru, izjava o potencijalnom prelasku u glumačke vode izazvala je različite reakcije. Sa svojim šarmom i harizmom, Novak bi svakako bio zanimljiv izbor za ulogu Džejmsa Bonda. S obzirom na svoj talenat i harizmu, nije isključeno da bismo uskoro mogli videti Novaka i na filmskom platnu, u ulozi koja bi donela novu dimenziju njegovoj već impresivnoj karijeri.

Podsetimo, Laureus nagrada koju je Novak nedavno dobio po peti put u karijeri, potvrđuje njegovu izuzetnu sportsku karijeru i uticaj na globalnom nivou. Ova prestižna nagrada se dodeljuje sportistima za izuzetne rezultate na sportskim terenima, ali i za njihovu humanitarnu aktivnost i doprinos društvu.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare