NOVAK STIGAO U BEOGRAD PA ODMAH ODRADIO TRENING: Evo ko mu je pravio društvo na terenu! 

Đoković krenuo pripreme za naredne izazove.

Nakon povratka u srpsku prestonicu, Novak Đoković nije gubio vreme već je odmah odradio prvi trening na teniskom terenu Košutnjak. Iako je loše vreme moglo da pokvari planove mnogima, Nole se nije obazirao na to i posvetio se tempiranju forme za naredne izazove. Uz njega je bio i Nenad Zimonjić, koji radi s njim nakon raskida saradnje sa Goranom Ivaniševićem.

Košutnjak je bio poprište prvih faza priprema za takmičenje u Monte Karlu, a ostaje da se vidi da li će Novak kompletne pripreme za masters u Rimu odraditi u Beogradu ili će otputovati negde drugde. Masters u Rimu je na programu od 8. do 19. maja, a prošle sezone je Novak poražen u četvrtfinalu od strane Holgera Runea.


Nakon Rimu, Novak će svoju formu testirati na Rolan Garosu, gde je trenutno aktuelni branilac trofeja. Grend slem u Parizu se održava od 20. maja do 9. juna, a ovo će biti poslednji ispit za Novaka pre ovog renomiranog takmičenja. Podsetimo, Novak je nedavno otkazao učešće u Madridu, a pre toga je igrao u Monte Karlu, gde je u polufinalu od njega bio bolji Norvežanin Kasper Rud.

Podsetimo, Đoković peti pu za redom osvojio Laureus nagradu za najboljeg sportistu sveta. Ovim uspehom, Novak se izjednačio sa Rodžerom Federerom na večnoj listi dobitnika Laureus nagrade, dok četiri ovakva priznanja ima Jusein Bolt. Interesantno je da su najbolji sportisti više od jednom proglašavani za najbolje, među kojima su i Tajger Vuds, Mihael Šumaher, Rafael Nadal i Lionel Mesi.

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare