OTKRIVEN IDENTITET RASKOMADANOG SRBINA U BEČU! Posle 2 meseca utvrđeno ko je brutalno ubijen u stanu punom droge!

Dva meseca je prošlo otkako je stigla vest omonstruoznom ubistvu Srbina u jednom stanu na granici okruga Ottakring-Hernals,kada je bečka policija, pored droge, krajem februara ove godine pronašla njegovo unakaženo telo u prostorijama stana. Naime, sada je zvanično utvrđen identitet ovog muškarca, a kako prenose bečki mediji, reč je o dvadesetsedmogodišnjem mladiću iz Srbije.

Povodom ovoga oglasila se i portparolka tamo[nje policije Barbara Gas, koja je istakla da je očigledno da se radi o mafijaškom ubistvu.

– Reč je o dvadesetsedmogodišnjem muškarcu srpskog porekla, s obzirom na okolnosti u kojima je pronađen leš, radi se najverovatnije o organizovanom krimilanu – istakla je portparol policije.

Podsećanja radi, identifikacija Srbina bila je znatno otežana zbog stanja u kojem je pronađen. Leš muškarca nalazio se u poodmakloj fazi raspadanja, a bili su odsečeni delovi tela, uključujući i prste.

Inače, u stanu gde je iskasapljen Srbin, pronađena je kompletna oprema za kasapljenje i čišćenje, ali i dokumenta trojice Srba. Još tada, bečki istražitelji su sumnjali da iza ovog surovog zločina stoji balkanska mafija, upravo zbog stila same egzekucije.

Policija u razgovoru sa komšijama nije uspela da dobije više informacija, s obzirom na to da žrtvu niko nije viđao u zgradi, a prema rečima istražitelja, leš je pronađen u poodmakloj fazi raspadanja, pa se pretpostavlja da se tu nalazilo čak i mesecima pre otkrića.

– Moguće da je leš u stanu bio nedeljama tu, možda čak i mesecima. U svakom slučaju, nikad nisam video ubijenog, ali zapazio sam da mu je na vratima uvek stajala okačena neka poruka – ispričao je tada komšija S.R. za bečke medije, inače Srbin koji živi u zgradi gde se dogodio zločin.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare