UHAPŠEN MUŠKARAC (40)! U njegovom stanu pronađeni paketići sa kokainom i marihuanom! (FOTO)

Pronađena droga prilikom pretresa stana u Sremskoj Mitrovici.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izSremske Mitrovice izvršili su pretres stana četrdesetogodišnjeg muškarca, tokom kojeg su pronašli značajnu količinu sumnjive supstance.

Prilikom detaljnog pretresa stana, pronađeni su paketići sa belim prahom težine oko 57,6 grama, za koje se sumnja da je kokain. Pored toga, pronađeni su i više paketića sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana.Nadležni organi su odmah reagovali na ovaj slučaj i preduzeli mere kako bi utvrdili poreklo pronađenih supstanci i identifikovali osobu koja je vlasnik stana. 

-Zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu- navodi se u saopštenju PU Sremska Mitrovica.


Identitet muškarca ostaje tajan, a policija nastavlja istragu

U nedavnom događaju koji je šokirao lokalnu zajednicu, policija je pronašla drogu u stanu, ali pun identitet muškarca čiji je stan bio poprište ovog incidenta još uvek nije saopšten javnosti. Ova situacija izazvala je znatiželju i zabrinutost građana, ali policija se trudi da sprovede detaljnu istragu pre nego što deli više informacija.

Zaplenjena droga odneta u depo policijske stanice

Nakon što je pronađena, zaplenjena droga je odneta u depo policijske stanice u Sremskoj Mitrovici, gde će biti smeštena do daljnjeg. Očekuje se da će biti uništena u skladu sa propisima koji se odnose na ovakve slučajeve. Ova akcija predstavlja važan korak u borbi protiv narkotika i ilegalne trgovine drogom u lokalnoj zajednici.

Ostatak detalja vezanih za ovaj slučaj ostaje pod istragom, a građani se nadaju da će policija uskoro pružiti više informacija o ovom slučaju.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare