OVO JE VUK STANKOVIĆ KOJI JE UHAPŠEN ZBOG ORGANIZOVANJA PROSTITUCIJE U BEOGRADU: Detalji lanca organizovanog kriminala sa braćom Panić 

Vuk Stanković je nedavno uhapšen zbog sumnji da je organizovao prostituciju, zajedno sa Urošem i Milošem Panićem. Prema nezvaničnim informacijama koje je objavio jedan beogradski portal, Stanković je koristio društvenu mrežu „Instagram“ kako bi regrutovao osobe za posao maserke, nudeći dnevnu zaradu od 100 evra. Takođe, napravio je i internet sajt preko kojeg je reklamirao usluge tantričke masaže.

Organizacija poslova i podele zarade

Osumnjičeni Stanković je bio aktivan na društvenim mrežama, gde je javno objavio oglase za posao maserke. Kroz ove oglase, on je navodio da je zbog povećanog obima posla potrebno angažovati osobe za masiranje, nudeći primamljivu dnevnu zaradu od 100 evra. Pored toga, osumnjičeni je kreirao internet sajt preko kojeg je promovisao usluge tantričke masaže.

U saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva navedeno je da su osumnjičeni Stanković i braća Panić određivali cene seksualnih usluga, pri čemu su oštećene odvajale od 50% do 70% zarade, dok su ostatak zadržavale za sebe.

Uloga Sonje L. i poternica za Panićima

U ceo slučaj, pored Stankovića i braće Panić, umešana je i Sonja L., koja je obavljala poslove sekretarice. Za Urošem i Milošem Panićem je takođe raspisana poternica zbog sumnje da su posredovali u prostituciji.

Širenje mreže posredstvom društvenih mreža

Osumnjičeni Stanković je iskoristio društvene mreže kao platformu za regrutovanje osoba za pružanje seksualnih usluga. Korišćenje „Instagrama“ za promociju poslova maserke i kreiranje internet sajta za tantričku masažu, ukazuju na sofisticiranu mrežu koja se širila putem modernih tehnoloških alatki.

Hapšenje Vuka Stankovića i osumnjičenja za organizovanje prostitucije, zajedno sa braćom Panić i Sonjom L., ukazuju na kompleksnu mrežu koja je koristila društvene mreže i internet kako bi regrutovala osobe za pružanje seksualnih usluga. Ovaj slučaj naglašava važnost praćenja i regulisanja online aktivnosti koje mogu biti iskorišćene za nelegalne aktivnosti poput organizovanja prostitucije.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare