Konačno! Nejpir otkrio šta je presudilo da se vrati u Milano

Američki košarkaš Šabaz Nejpir konačno je progovorio o prelasku iz Crvene zvezde u Olimpiju iz Milana, otkrivši šta je bio presudan trenutak za takvu odluku.

Nejpir je sezonu počeo Zvezdi, ali se nije snašao, zbog čega je u decembru raskinuo saradnju sa crveno-belima i vratio se u Milano, gde je već igrao. 

Milan je za mene uvek bio pozitivan. Prelep grad, odlična organizacija sa sjajnim trenerom i saigračima s kojima sam se dobro slagao. Već smo zajedno ostvarivali pobede, a ove sezone verujem da možemo postići nešto veliko… Bilo je glasina pre mog povratka, ali ključni trenutak bio je meč sa Real Madridom u Beogradu. Sledećeg dana, moj menadžer je finalizovao dogovor sa Olimpijom. Za mene je bilo lako doneti odluku da se vratim.

Izjava Šabaza Nejpira za „Republiku“ iz Milana


Govorio je potom o trenutnom stanju ekipe Olimpije, koja trenutno zauzima 10. mesto u Evroligi sa 10 pobeda i 13 poraza, rekavši da tim ima potencijala da se plasira u plej-of i tamo napravi „galamu“. 

Moram da povratim samopouzdanje ekipi, da radim naporno kako bih pomogao svim sjajnim igračima oko sebe da izvuku najbolje iz sebe, da uspostavimo timsku hemiju. Mi smo veoma dobar tim, sposoban za velike stvari. I dalje imamo mnogo utakmica ispred nas, možemo da se plasiramo u plej-of i tamo napravimo buku. Samo da se fokusiramo na napredak, utakmicu po utakmicu.

Šabaz Nejpir

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare