UHAPŠEN MUŠKARAC IZ KOLAŠINA: Osumnjičen da je seksualno zlostavljao skoro 40 GODINA MLAĐU KOLEGINICU! 

Osumnjičeni D.Š. je lišen slobode, a nakon saslušanja kod državnog tužioca njemu je određeno zadržavanje do privoda nadležnom sudiji za istragu, saopštila je policija.

D. Š. (60) iz Kolašina uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje. 

Kako se sumnja, on je ovo krivično delo počinio na svom radnom mestu, tako što je seksualno zlostavljao zaposlenu žensku osobu staru 22 godine. Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu osumnjičeni D.Š. je lišen slobode, a nakon saslušanja kod državnog tužioca njemu je određeno zadržavanje do privoda nadležnom sudiji za istragu, saopštila je policija.

Da podsetimo, treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je dana 24.01.2024. godine naložilo policijskim službenicima PS Novi Beograd da donesu rešenje o zadržavanju osumnjičenog I.A. (30) zbog krivičnog dela Nedozvoljene polne radnje.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je krivično delo izvršio tako što je svoju sestričinu, oštećenu Dz.M. (26), sa kojom je pre nekoliko godina bio i u vezi, bez njenog pristanka pipao po intimnim delovima tela i pocepao joj majicu.

Osumnjičeni je bio u alkoholisanom stanju, a prilikom iznošenje odbrane je negirao izvršenje krivičnog dela.

Imajući u vidu da se radi o licu koje nema prijavljeno prebivalište i koje je 11 puta pravosnažno osuđeno, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem sudu u Beogradu predlog da se prema osumnjičenim odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare