DEJAN ISPALIO 7 METAKA U BIZNISMENA IZ ČAČKA! Prišao pa Maria overio hicem u glavu, osumnjičeni i dalje u bekstvu

Mario Simović ubijen je u Preljini iz vatrenog oružja, a kako se saznaje, osumnjičeni Dejan P. mu je ispalio četiri metka u grudi i tri u leđa.

Pre nego se dao u beg, Dejan ga je overio ispalivši mu metak u glavu.

Podsetimo, policija i dalje traga za Dejanom koji je nakon pucnjave pobegao. Inaeč, prema Krivičnom zakoniku RS predviđena kazna zatvora za krivično delo ubistvo kreće se u rasponu od pet do 15 godina, a kazna za neovlašćeno nošenje i korišćenje oružja je od dve do 12 godina.

Neraščišćeni računi 

Motiv ovog ubistva za sada nije poznat, a pretpostavlja se da su u pitanju raniji neraščišćeni računi dvojice biznismena koju su svojevremeno radili zajedno, a njihovi poznanici navode i da su se sporili oko nekog placa.

Poznanici dvojice muškaraca kažu da su Mario i Dejan bili više od poznanika.

– Bivša žena ubijenog Maria je rođaka osumnjičenom Dejanu, tako da su se njih dvojica dobro poznavala. Za Dejana retko ko ima lošu reč, važi za dobrog čoveka. Izgleda da je Dejan morao da uzme pravdu u svoje ruke, verovatno mu je više dozlogrdilo. Ipak, nije trebalo to da uradi i tako rešava svoje problem, napravio je baš glupost – kaže poznanik žrtve i osumnjičenog za Kurir.

Inače, kako smo ranije pisali, osumnjičeni je ujutru došao kod ubijenog biznismena u lokal i pozvao ga da razgovoraju. Kada se biznismen pojavio osumnjičeni Dejan P. je izvadio pišolj i upucao ga. Mario Simović je na mestu ostao mrtav, a ubica je pobegao i za njim policija i dalje intezivno traga.

Čime se sve bavio čačanski biznismen Mario

Iako mnogi nakon ubistva Maria tvrde da ne znaju da je bio u legalnim poslovima, ovaj Čačanin je duži niz godina posedovao regularnu firmu za rentiranje automobila.

U sklopu rent-a-car službe, radi i autoperionica. Poslednjih godina njegovo ime se pominje među viđenijim čačanskim investitorima kada je stanogradnja u pitanju.

– Mario je već duže vreme uspešno radio u više oblasti, radio je sa automobilima, ušao je izgradnju stambene zgrade. Među prvima je pokrenuo uslugu rent-a-car, od svega nekoliko koliko ih uopšte ima u Čačku. Imao je dobar osećaj za posao, družio se i sa poštenim svetom ali je imao i prijatelje sa one strane zakona – priča njegov poznanik.

On dodaje da je njegova porodica uspešno „stala na noge“ nakon brojnih krivičnih dela za koje mu se sudilo.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare