„U OVOM NAJLEPŠEM DANU U GODINI…“ Za porodicu Janjušević Božić više nikada neće biti isti, zadrugar ima samo jednu želju!

Janjuš se oglasio putem Instagrama, gde se obratio fanovima – ima samo jednu želju trenutno.

Marko Janjušević Janjuš, poznati javnosti kao učesnik rijaliti programa, nedavno je otkrio da već duže vreme pati od nemirnih snova. Ovaj problem, kako je naveo, počeo je nakon tragičnog samoubistva njegovog mlađeg brata Mihaila Janjuševića. Marko je otvoreno progovorio o svojim noćnim morama, ističući da ih je teško podneo i da mu je to predstavljalo veliki izazov u svakodnevnom životu.

Podsetimo, Mihailo Janjušević je pronađen mrtav u svom stanu, nakon čega je produkcija najgledanijeg rijalitija, „Elite“, obavestila Janjuša i izvela ga, kako bi sahranio rođenog brata, koji je presudio sebi.

Janjuš je objavio novu fotografiju sveće, uz tužne emotikone i stihove pesama „Evo već je Božić, a tebe još nema“, što govori koliko teško podnosi gubitak rođenog brata, a njegova porodica, bivša supruga Ena i ćerka Kruna, ne odvajaju se od njega.

Ubrzo nakon ove fotografije, usledila je nova objava, kojom se Janjuš obratio fanovima direktno:

– Srećan Božić, od srca želim svima koji danas slave, da uživate sa svojim najvoljenijim u ovom najlepšem danu u godini. Hvala vam na podršci, koju pružate meni i mojoj porodici u teškim danima, koji su iza nas. Želim vam svu sreću, mir, ljubav, a najviše zdravlja – napisao je Janjuš u objavi na Instagramu.

Marko Janjušević Janjuš

Podsećanja radi, Mihaila su sahranili u Prijepolju, u blizini rodne kuće, a Janjuš se ubrzo nakon sahrane, vratio u Beograd. 

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare