RITA ORA danas stigla na KOSOVO: Izašla iz aviona, pa URADILA OVE 3 STVARI – PATETIČNA PREDSTAVA ili prava nostalgija? Njeno ponašanje SRUŠILO društvene mreže!

Rita Ora, svetski poznata pevačica rođena u Prištini, danas proslavlja svoj 33. rođendan, a rešila je da ovaj dan provede u svojoj domovini. Naime, ona je privatnim avionom doletela na Kosovo, a nakon što je izašla iz istog napravila je tri pomalo neočekivana poteza, koja je trebalo da oslikaju naboj njenih emocija kada je ponovo dotakla zemlju rodnog mesta.

Rita Ora je po izlasku iz aviona duboko udahnula, setnog izraza lica, potom se sagnuvši kako bi dotakla zemlju, a onda je ruku položila na srce.

Podsetimo, proslavljena pevačica rođena je u Prištini u albanskoj porodici. Njena majka Vera Barjaktari je psihijatar, a otac Besnik Sahaču je vlasnik kafane. Ritina porodica sa obe strane je bila veoma uticajna i bogata; deda sa majčine strane bio je konzul Albanije u Rusiji, dok je deda sa očeve strane bio poznati filmski i pozorišni režiser.

Porodica se preselila u London dok je Rita još uvek bila beba, 1991. godine, a ona je odrasla u kvartu Noting Hil. Pevačica govori albanski i veliki je zagovornik kosovske nezavisnosti, zbog čega je često meta kritika u srpskoj javnosti.

U avgustu ove godine dospela je u centar skandala, kada je na koncertu u Mađarskoj mahala srpskom zastavom tokom nastupa. Naknadno je izjavila da nije znala da je reč o srpskoj zastavi, te da joj je istu poklonio obožavalac.

UDARNA VEST.rs (Žena Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare