Humanost na delu: Jelisaveta Orašanin gestom oduševila pratioce, pa poslala snažnu poruku (FOTO)

Poznato je da je glumica Jelisaveta Orašanin uvek spremna da pomogne onima kojia je pomoć potrebna, a tome u pride govori i poslednja objava na njenom Instagram profilu.

Lepa  Jelisaveta podelilaje  fotografiju iz bolničkog kreveta na kojoj je pozirala u opuštenom izdanju i sa širokim osmehom na licu, a onda apelovala na građane. 

 Doniranjem krvi nekome možemo spasiti život – poručila je kratko glumica.

 Činjenica je da krv nije moguće proizvesti u laboratorijskim uslovima. Njen isključivi izvor je čovek, a za brzo, kvalitetno i sigurno lečenje treba uvek imati dovoljan broj davalaca i dovoljne količine u rezervi.

Glumica je ovim gestom pokazala da je i te kako svesna da svaka kap krvi koju donira ima moć da spasi nečiji život.

Podsetimo, Jelisaveta je svojevremeno otkrila tajnu svog savršenog izgleda.

– Ključ je mera. Mislim da je mera ključ za sve i da svaka žena može da jede, ako je u meri sa svojom kilažom, šta god želi. Ja nikad nisam prešla svoju kilažu od 60 kilograma Kada odem na 61, vratim se na 59 kilograma, a onda se opet vratim na 60 – govorila je glumica ranije za domaće medije i dodala:  

– Nikada nisam dozvolila sebi da pređem tu kilažu, osim u trudnoći. To je žrtva, strašna žrtva. Kad mi kažu: ‘Blago tebi kako izgledaš’. Žrtvujem se. Moraš malo da se mučiš za to. Ne ide to kao dar od Boga.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare