Karić i Šavija prvi put oči u oči! Počinje suđenje za stravično nasilje nad starletom 

Starleta Nataša Šavija i Stefan Karić, kojeg je optužila za prebijanje koje se desilo u noći između 30. aprila i 1. maja, naći će se oči u oči na suđenju koje uskoro počinje.

Nataša je sada medijima poslala tačan datum suđenja koje će se dogoditi u Rumi, naglasivši da se sa Stefanom nije pomirila dok Osmana Karića nije spominjala.

Inače, Nataša Šavija je nedasvno sama priznala da je izgladila odnose sa Osmanom i da je došlo do velikog pomirenja, nakon čega su je mnogi iskritikovali na društvenim mrežama:


– Samo da razjasnim situaciju u vezi pomirenja Osmana Karića i mene, pošto je mnogima ludo i nejasno. Dakle, čovek mi ništa nije uradio, nije prisustvovao, niti ga nagovorio da to uradi, čak je rekao da je bio prisutan da ne bi došlo ni do kakvog fizičkog obračuna između nas, tako da nema razloga da ga mrzim i da se prepucavam s njim. On je otac dečka koji mi je ovo napravio, i kao roditelja ga razumem da je želeo da odbrani svoje dete. Ja bih isto uradila. Napravili smo cirkus od nečega što nije za to, ja sebe smatram civilizovanom trenutno (do sad me je držao bes), a sad jedino što želim je da vratim svoj pređašnji izgled i mir. Verujte, ne kaže se za džaba ono treba praštati, gajiti bes u sebi uopšte nije dobro i iskreno ovim pomirenjem sam osetila neko olakšanje, čak eto i ćaskamo o nekim desetim temama, zezamo se, kao da se nije ništa desilo. Čudna situacija, ali to je zdravo. Eto i Stefanu opraštam sve, šta je bilo, bilo je, ali i dalje stojim pri tome da treba da odgovara za svoje postupke, što od sad prepuštam sudu, a ne sebi, ljudima i medijima (uz dužno poštovanje). Sve ostaje isto, jedino više nema mržnje i tako je najbolje i najzdravije, a to savetujem i vama – napisala je starleta putem objave na društvenoj mreži Instagram, uz koju je označila Stefanovog oca, Osmana.

Iako se sa Stefanovim ocem pomirila, Nataša tvrdi da nije oprostila njemu i da će se s njim suočiti 29. novembra na sudu u Rumi. 

UDARNA VEST.rs (Informer.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare