OGLASILA SE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ: Progovorila o POVRATKU na Pink, ovo su najnoviji detalji! 

Već danima se šuška o njenom povratku u ružičasto jato, a sad se oglasila i ona!

Voditeljka Dušica Jakovljević izazvala je pažnju javnosti kada je tokom prethodnog dana primećena kako ulazi u zgradu televizije Pink na Dedinju. Zbog ove iznenade situacija, mnogo su posumnjali da se nekadašnje poznato TV lice ružičastog jata vraća „među svoje“, a sada su isplivali novi detalji njenog potencijalnog angažmana.

Kako saznaje Informer, Jakovljevićeva je postigla dogovor sa rukovodstvom najgledanijeg komercijalnog emitera u Srbiji i najverovatnije će se naredne subote naći u ulozi voditeljke novog formata emisije. Iako se prethodno spekulisalo da bi mogla biti prezenterka emisija „Premijera“ ili „Elita 7“, očekuje se da će se pojaviti u nekom potpuno novom televizijskom projektu.

Produkcija televizije Pink se povodom ove situacije još uvek nije oglasila, dok je Dušica dala kratak komentar za pomenuti medij. 

– Ne bih davala nikakve komentare na tu temu. Ovih dana želim samo da se odmorim, ne želim da komentarišem kako profesionalni, tako ni privatni život – bila je kratka Dušica Jakovljević za Informer.

Podsećanja radi, prema poslednjim informacijama koje su preneli domaći mediji, postoji nekoliko opcija koje su otvorene za Dušicu Jakovljević. Čelnici Pinka su navodno odlučili da joj pruže drugu šansu, ali još uvek se razmatra šta bi voditeljka mogla da vodi, s obzirom na to da su pregovori još uvek u toku.

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare