Dnevni horoskop za četvrtak 5. oktobar! Lavovi upoznaju novog partnera, Vage čekaju promene u finansijama, a jednom znaku će sve ići od ruke

Svaki horoskopski znak će imati zanimljiv dan, ali će Škorpijama sve ići baš kako treba

OVAN

LJUBAV: Moguće je da upoznate nekoga ko će vas zainteresovati, na nekom događaju sportskog karaktera. POSAO: Imaćete izvesnih problema u procesu rada. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Bićete posebno zainteresovani za stvaranje porodice i uopšte za zajednički život sa partnerom. POSAO: Problem u međuljudskim odnosima na poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Mogući novi kontakti i kratke veze. Uglavnom ćete se sa drugima povezivati na mentalnom nivou. POSAO: Uživaćete u pozitivnom trendu u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Od danas ćete biti potpuno orijentisani na ljubav i odnose, jer će planeta ljubavi, Venera, ući u vaš znak. POSAO: Moguć uspeh onima koji se bave lepotom. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

LAV

LJUBAV: Upoznaćete nekog novog. Trenutno vas privlače snažne i aktivne osobe. POSAO: Rad vam neće teško padati, a biće ga dosta. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Trenutno vaš ljubavni radar nije pouzdan i treba opreznije da birate, s obzirom na to da ćete imati brojne prilike. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške u radu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo društveni i ostvarićete kontakt sa više osoba koje će pobuditi vaše interesovanje. POSAO: Moguće manje promene u sferi finansija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je romantično putovanje sa partnerom. POSAO: Ostvarićete značajan uspeh čime god da se bavite, ali posebno ako se bavite menadžmentom. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Nećete više biti usmereni na ljubavni život, niti će on biti tako bogat kao što je bio u prethodnom periodu. POSAO: Možete dobiti finansijsku podršku ako je tražite. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Od danas ćete uživati veći stepen harmonije u odnosu, a ako ste sami, upoznaćete nekog ko će vas privući. POSAO: Uvećan obim posla i uvećan profit. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Vaš ljubavni život bi mogao postati vrlo buran. Razmirice u vezi. POSAO: Ući ćete u partnerski posao ako za to postoje uslovi. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RIBE

LJUBAV: Mogući novi kontakti i dobra komunikacija sa osobom koja vas interesuje, ili čak sa više osoba koje vas privlače. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Alergija.

UDARNA VEST.rs (Informer)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare