TRAGEDIJA U GRADU: Pet radnika se ugušilo u kanalizaciji tokom radova 

Pet radnika preminulo je, dok je jedan i dalje u teškom stanju posle stravične nesreće koja se dogodila unutar kanalizacije u italijanskom gradu Palermu.

Radnici su angažovani oko radova na održavanju kanalizacionih sistema u blizini vinarije u Kasteldači.

Nakon što su imali kontakt sa isparenjima vodonik-sulfida, svima je bio ugrožen život. Nažalost, samo jedan je uspeo da preživi iako je u teškom stanju.

Jedan je uspeo da izađe iz rezervoara i otišao je da pozove pomoć. Iako su na lice mesta brzo stigli vatrogasci, za petoro radnika nije bilo spasa. 

Jednog muškarca su intubirali i on je hitno prebačen helikopterom u Polikliniku u Palermu.

U ovom trenutku nije poznato kako je došlo do tragedije, piše Telegraf.rs.

Palermo je i pre mesec dana bio u fokusu italijanske javnosti zbog nečeg užasnog.

Dvadesetogodišnja Italijanka iz Palerma pojavila se ovih dana na sudu gde je svedočila posle užasnog zločina koji joj se dogodio prošle godine kada je silovana.

Devojka je otkrila da je glavni akter silovanja bio momak koga je prošle godine odbila, te je u naletu ljubomore počeo da joj preti.

Pre silovanja, isti taj momak pokušao je da je zastraši tako što je sa sobom poveo i majku koja je devojci, kako bi „spasila čast sinu“ uperila pištolj u glavu uz poruku da bi joj bolje bilo da se ne igra s njenim sinom.

Italijanka je na svedočenju rekla da je tada izvadila biber sprej iz torbe koji je uperila u momka i njegovu majku i nakon što ih je onesposobila, pobegla je.

Međutim, samo mesec dana kasnije, on je u društvu šestorice drugova napao žrtvu u haustoru blizu centra Palerma i tamo je kidnapovana.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare