Oglasio se Brenin saradnik, zbog njenog izgleda na Prijinom koncertu dobio ogroman broj poruka! A onda sve šokirao objavom 

Lepa Brena pojavila se kao gošća na drugom koncertu Aleksandre Prijović u „Štark Areni, a njen izgled su mnogi komentarisali. Sada se oglasio njen saradnik i pratioce obavestio o prekidu saradnje s pevačicom.

Brena i Aleksandra zajedno su zapevale numeru „Poželi sreću drugima“, nakon čega su ih savladale emocije, pa su se zagrlile i zaplakale


Jugoslovenska zvezda je za ovu priliku izabrala ekstravagantni autfit, a nosila je i nisku, otmenu punđu, kao i posebnu kreaciju u vidu šešira ili kape.

Na društvenim mrežama sada se oglasio Brenin bivši frizer i šminker, kojeg su mnogi pitali da li je baš on bio zadužen za njen izgled na koncertu, a Dušan Petković je otkrio da je sa pevačicom prekinuo saradnju.

 

– Evo odgovora na stotine pitanja koja ste mi postavili. Ja nisam odgovoran za izgled Lepe Brene na koncertu Aleksandre Prijović. Brena ima nove saradnike, mlađe, inovativnije. A da li su bolji, procenite sami – napisao je bivši saradnik Lepe Brene. 

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare