Saopštenje Partizana posle haosa u Areni: „Neko je obrisao jedan minut snimka, hitno da se uključe nadležni!“

Crno-beli su objavili saopštenje na zvaničnom sajtu kluba

Nakon svih dešavanja u Beogradskoj areni i sukoba Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića, oglasio se i Košarkaški klub Partizan zvaničnim saopštenjem na zvaničnom sajtu.

U međuvremenu su se pojavili pojedini snimci na kojima se može videti šta se dešavalo, ali Partizan tvrdi da je neimenovano lice izbrisalo pun minut snimka zbog čega se ne može videti šta se dešavalo.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti bez redakcijskih izmena.

– KK Partizan Mozzart Bet izražava žal zbog incidenta koji se danas dogodio u hodniku Beogradske arene i poziva na hitno utvrđivanje svih činjenica od strane nadležnih organa!

Džejms Naneli je prvi napadnut od strane Stefana Lazarevića, koji ga je uhvatio za vrat, nakon čega je igrač Partizana uzvratio, što se može videti na kompletnom snimku sigurnosnih kamera.

Na žalost, jedini snimak koji to može da potvrdi nije kompletan jer na njemu nedostaje period od 11:01:28 do 11:02:32 i KK Partizan poziva da se HITNO UKLJUČE NADLEŽNE SLUŽBE kako bi vratile izbrisani snimak i utvrdile ko je isti izbrisao! Tražimo da onaj ko je snimak obrisao, odgovara u skladu sa zakonom.

Na dostupnim snimcima se vidi i kako Lazarević izlazi iz svlačionice za Nanelijem u želji da se raspravi, kao i kako skače na igrača Partizana koji se nalazi na zemlji.

Pozivamo obezbeđenje Beogradske arene da nam bez odlaganja dostavi KOMPLETAN snimak, a mi ćemo ga javno objaviti.

Pozivamo medije da javno speru ljagu sa imena Džejmsa Nanelija, sa istim publicitetom kao što su mu ljagu naneli nakon saopštenja Crvene zvezde.

Razumemo povišene tenzije u finalnoj seriji, ali pozivamo i igrače i navijače da ne nasedaju na iscenirane napade i zadrže pribranost. Da se pobednik finalne serije odluči na terenu, a ne uz pomoć saopštenja kojima naš rival svakodnevno podiže tenzije.

KK Partizan Mozzart Bet javnosti daje na uvid dostupne snimke i poziva sve da sami procene ko bi i zbog čega mogao da obriše ključni deo snimka sa kamere koja snima od svlačionice Partizana.

I za kraj, KK Partizan Mozzart Bet kao kuriozitet dodaje da je sportski direktor KK Crvena zvezda Milan Dozet nakon incidenta predlagao predstavnicima Partizana da se sve zaboravi i snimci obrišu. KK Partizan Mozzart Bet je to odbio! – stoji u saopštenju KK Partizan.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare