RASTINA DEVOJKA UZELA STVAR U SVOJE RUKE! Ovo je sad uradila i mnoge iznenadila, reper oduševljen: Susret koji sam čekao ceo život

Kantautor i reper Stefan Đurić Rasta već dve godine je u emotivnoj vezi sa mladom glumicom Marijom Balaban, a sada su ostvarili i prvu veću poslovnu saradnju.

Naime, Marija se već pojaviljivala u njegovom spotu, a sada se našla u ulozi rediteljke dokumentarnog filma koji je reper snimio prilikom boravka na Jamajci. Pored dokumentarnog filma Marija je režirala i spotove za tri nove pesme koje je Stefan snimio u studiju “Montego Bay” na Jamajci.

Ona je takođe dokumentovala Rastin susret sa Jamajkom, lokalcima, kulturom, stvarajući nezaboravan prikaz ovog muzičkog putovanja. Marija je inače studije glume završila u Beču, a na leto će diplomirati digitalnu filmsku produkciju u Beogradu.

– Publika koja prati moj rad zna koliko sam snažno vezan za Jamajku. Kada to kažem prvenstveno mislim na muziku i stvaralaštvo. Zamisao je bila da pokažemo ljudima kako je izgledao susret sa tom kulturom, susret koji sam čekao ceo život. Smatram da je Marija, koja je ujedno bila i moj saputnik na tom putovanju, maestralno odradila svoj posao pa će publika kroz tri spota i dokumentarac imati priliku da vidi kako je izgledao zapravo moj susret sa samim sobom – rekao je Rasta.

Stefan Đurić Rasta, Marija Balaban
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, Rasta je nedavno imao ozbiljnu hirušku intervenciju na kičmi zbog čega je otkazao mnogobrojne nastupe, ali se uskoro vraća na scenu i nastavlja turneju.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs) Autor: Kurir Stars

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare