DETONACIJA U PARTIZANU: Crno-beli blizu NBA centra – Željko sklapa MOĆAN TIM!

Šampion Admiralbet ABA lige blizu dovođenja još jednog igrača iz najjače lige sveta.

Toni Bredli, dugogodišnji član NBA lige, vrlo lako bi mogao da postane novi košarkaš Partizana.

Iako je produžen ugovor sa Zekom Ledejom, uz dolazak Frenka Kaminskog, crno-beli žele još jednog sjajnog igrača na visokim pozicijama u svojim redovima, a izbor je očigledno pao na Bredlija, koji je od 2017. godine u NBA ligi.

Bivši student Severne Karoline, sa kojom je i bio šampion NCAA lige 2017. godine je u ligu ušao tako što su ga Los Anđeles Lejkersi draftovali kao 28. pika. Ipak, odmah su ga prosledili u Jutu, gde je tri sezone igrao, uglavnom kao drugi ili treći centar, pošto je Rudi Gober bio „zakucan“ na mestu startne petice.

Zatim je igrao i za Filadelfiju 76erse, kao i za Oklahoma siti Tandere, da bi poslednje dve sezone proveo u ekipi Čikago Bulsa. Ukupno je u karijeri odigrao 179 utakmica u regularnom delu sezone, a u proseku je beležio 4,4 poena, uz četiri skoka po meču.

Bredli je trenutno bez kluba, a Partizan je ozbiljno zagrizao za 25-ogodišnjeg centra, pa ne bi trebalo da čudi ako bismo uskoro u Humskoj videli i treće NBA pojačanje ovog leta.

Ranije su u redove crno-belih stigli Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka, zatim je došao Pi Džej Doužer, dok je najnoviji košarkaš „parnog valjka“ Frenk Kaminski. Kada se na to dodaju i novi ugovori za Kevina Pantera, Zeka Ledeja i Džejmsa Nanelija kao i Željko Obradović na klupi, nema sumnje, Partizan ima tim da se bori za osvajanje Evrolige.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare