Spasioci sprečili tragediju u poslednji čas! Mladić pao sa brane na Zapadnoj Moravi 

Mladić iz Čačka teško je povređen u četvrtak popodne kada se kupajući se na mestu gde to nije dozvoljeno na Zapadnoj Moravi strmoglavio niz ustavu brane

U policiji kažu da se mladić kupao ne mestu koje nije kupalište i da je to umalo platio životom.

– Mladić se kupao u blizini ustava, prišao im preblizu što je dovelo do toga da ga je voda prebacila preko ustave, a on pri padu sa druge strane doživeo prelom noge – kaže izvor iz policije. 

Spasioci koji su angažovani na obeleženom kupalištu su odmah reagovali i izvukli ga na obalu i on je kolima Hitne pomoći transportovan na urgentno odeljenje čačanske Opšte bolnice.

– Pacijent je primljen sa prelomom podkolenice i nakon ukazane pomoći pušten je na kućno lečenje – objasnio je sagovornik iz čačanske bolnice. 

Kako saznajemo iako je jezero formirano pre dva dana i postavljene bove koje označavaju kupalište, sezona kupanja nije otvorena i plaža ne radi, ali su iz predostrožnosti angažovani spasioci koja su prisutni na kupalištu.

Ova nesreća je još jedno upozorenje i poziv na oprez svima, ali pre svega mladima i deci koji često ne poštuju upozorenja, ali i naredbe spasilaca i skaču sa brane i prilaze ustavama. 

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare